March 11, 2018 2 min read

Ali Watermans šampon resnično deluje?

Ali Watermans šampon resnično deluje? Vedno odgovorim isto...da je Watermansnajboljši izdelek za lase kar sem jih kdaj imela in resnično deluje. Nato potegnem iz torbice še telefon in pokažem sliko iz 2017 pred uporabo in dva meseca kasneje. V tistem trenutku mi verjame vsak saj slika pove več kot tisoč besed. Poleg šampona ter balzama pa imajo na voljo tudi tonik kateri še bolj pospešuje rast las.

Izdelke lahko kupiš TUKAJ. P.s.: ne pozabi, s kodo BAMBAM15 dobiš -15% popusta.

Slika spodaj prej in potem spodaj kaže da je razlika več kot očitna. Ker so lasje močnejši in ker so daljši sem pridobila tudi na volumnu. Ne samo to, kot sem omenila v videu - tudi sijaj imajo. Tega ponavadi moji lasje niso imeli saj imam po naravi zelo suhe. Seveda ne pomaga dejstvo, da sem svoje lase tudi svetlila in jih uničevala z blanžiranjem. No, sedaj je zgodba drugačna saj svoje lase ne svetlim več, skrbim da redno strižem špičke itd.

KAKO JAZ UPORABLJAM SVOJ WATERMANS? Lase si operem 3x tedensko. Prvi nanos šampona vmasiram samo v lase in takoj izperem nato nanesem drugič vendar tokrat je fokus skalp katerega masiram do 2min. Ko izperem nanesem še balzam. Balzam nanesite na celotno lasišče in masirajte 2min. Jaz ga najraje pustim na konicah in dobro vtrem da lase popolnoma nahranim :).

KOLIKO ČASA ZDRŽI MOJA FLAŠKA ŠAMPONA? Odvisno ali si perem lase 3x ali 4x tedensko ter dejstvo, da ga uporablja tudi Matej tako, da vedno naročiva dve zalogi (haha). Ponavadi pa flaška zdrži dobre dva meseca.

Pred uporabo Watermans izdelkov poleti 2017 ter po uporabi Watermans izdelkov 2 meseca kasneje:

5A650FBE-D4AB-4ABE-B847-EF8B8FC2E2EF
Prej in po 7ih mesecih. Lasje so zrastli 11cm! IMG_9612    

V kolikor si želiš mi lahko slediš na INSTAGRAMU:

ig 2018


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.