September 20, 2018 2 min read

B78649DE-149E-4A0D-A36D-BF8EF0E71420

Dragi moji, tisti, ki me spremljate že veste, da sem zvesta uporabnica Watermans izdelkov za lase. Velikokrat dobim vprašanja kot so "ali je to samo reklama" ali pa "to res deluje". Spodaj najdete iskren zapis o Watermansizdelkih.

Preden sem začela uporabljati Watermans izdelke sem bila kar skeptična saj je dandanes toliko izdelkov na trgu. Eni dejansko delujejo, drugi ne. Ker sem bila nezadovoljna s svojimi lasmi sem se odločila dati Watermans izdelkom priložnost. Par let nazaj sem si zaželela spremembe in svoje lase postrigla na kratko, na eni strani sem jih celo zabrila ter pobarvala na blond barvo. Le nekaj mesecev kasneje sem to odločitev obžalovala in zdelo se je, kot bi lasje rastli izjemno počasi. Poleg tega pa so bili popolnoma izsušeni zaradi svetlenja. Pretekla je cela večnost, da so zrastli skoraj do ramen. Še vedno pa so bili poškodovani in potrebni dobre nege.

Ravno v tistem času sem začela uporabljati Watermans. Še dolžino svojih las sem izmerila saj so me zanimali rezultati. Po redni uporabi (3x - 4x na teden, vsakič 2min masiranja lasišča med pranjem) si dva meseca kasneje izmerim lase. Ne samo, da so zrastli 5cm, izgledali so močni, svileni, zdravi ter brez prhljaja. Bila sem tako presenečena in presrečna, da sem jim napisala sporočilo. Zraven pa sem prilepila sliko pred in po uporabi Watermans izdelkov.

1520771557324

Lahko rečem le to - nikoli ne reklamiram izdelkov za katerimi NE stojim 100%. Sem na točki kjer kot bloger lahko izbiram s kom sodelujem, kaj uporabljam in katere znamke zavračam. Zvesta uporabnica Watrmansa pa sem že 2.leto in tako ostaja.

Še najbolj pa sem vesela, da izdelki vsebujejo najboljše starodavne in sodobne sestavine. Njihovi šamponi ne vsebujejo sulfatov in parabenov.

Watermans šampon:

  • Zmanjšuje izpadanje las in povečuje njihovo gostoto
  • Skrbi za zdravo rast las in preprečuje suhost las
  • Vsebuje kofein kateri spodbuja rast lasnih folikul in pomaga, da lasje rastejo hitreje z zaviranjem učinka DHT, ki je znan, da poškoduje lasne mešičke". Kofein ni edina sestavina, ki zavira DHT (vzrok za moško plešavost in ženski vzorec izpadanje las (FPHL)) v Watermans GrowMe šamponu
  • Pomaga tudi pri obnovi dolgočasnih las in jim povrne njihov sijaj
  • Je odličen v boju proti prhljaju
  • Preprečuje suho in nezdravo lasišče

UPORABI MOJO KODO BAMBAM15 za -15% popsuta!

Za dnevne updejte pa mi lahko sledite na INSTAGRAMU

1262A5AF-D2ED-4DCC-A8DA-E863D14AD85A  

 


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.